Jminorca Eurowinkel
Jminorca is een bedrijf dat onlangs is opgericht in de verkoop van niet-bederfelijke producten online, de focus ligt op de Europees klantenkring, de producten die door jminorca op de markt worden gebracht, zijn alleen van Europees oorsprong of Europees bedrijven gevestigd in het buitenland.

Wij blijven continue op zoek naar innovatieve, kwalitatief hoogstaande producten die onze klanten op natuurlijke wijze op peil kunnen houden en bijdragen aan een betere wereld. Zo zijn we erg trots op ons steeds groter wordende assortiment aan recyclebaar en zero waste producten.

Stap voor stap verduurzamen wij ons assortiment. Samen met onze leveranciers hebben wij de doelstelling om het voor onze klanten nog makkelijker te maken om duurzame en milieu vriendelijk keuzes te maken. Dit is niet alleen beter voor jou, maar ook voor onze planeet. Samen kunnen we een verschil maken!

Jminorca gelooft dat kwaliteit boven alles staat. Jminorca het hoekje van de decoraties! Molens, tulpen, fietsen, klompen en weilanden met koeien, kerstcadeautjes en meer. Je ziet het allemaal terug in de souvenirs van Jminorca.
In ons ruime assortiment zit altijd wel een passend cadeautje voor jou of iemand die gek is op Amsterdam. Van een Amsterdamse miniatuur fiets tot een prachtig molentje in Delfts blauw nog meer.